Prodej RD s garáží po celkové rekonstrukci v obci Prostějovičky

3.300.000 ,-
+ provize RK
Celkem 28 fotografií, zobrazit všechny
Virtuální prohlídka
Prodejce:
realitní makléř: Silviana Kölblová
Silviana Kölblová
telefon: +420774489500
kolblova@glancreal.cz

Prodej RD s garáží po celkové rekonstrukci v obci Prostějovičky

3.300.000 ,-
+ provize RK
Popis nemovitosti:

Nabízíme prodej velice pěkného rodinného domu v obci Prostějovičky, která se nachází 15 km od centra Prostějova. Rohový dům se sedlovou střechou o 2.n.p.., částečně podsklepený stojí na vlastním pozemku, zastavěná plocha a nádvoří o výměře 245 m2, z toho ZP domu činí 140 m2, UP 160 m2 a obytná plocha domu činí cca 110 m2. Celý dům prošel celkovou a velmi zdařilou rekonstrukcí v roce 2010.
Dispozice: vstup do domu, chodba, ze které je vstup do všech části domu – obytného prostoru 1.n.p., kde se nachází kuchyně vč. kuchyňské linky se zabudovanými spotřebiči, která je propojená s jídelnou, za jídelnou malá chodba se vstupem do obývacího pokoje, prostorné koupelny s vanou, samostatné WC. Za kuchyní je komora – tech.místnost, kde se nachází kombinovaný plynový kotel, jak na topení, tak na ohřev TUV. Z chodby domu se dostaneme schodištěm do otevřeného prostoru 2.n.p., se samostatnými vstupy, jak do ložnice, tak do koupelny se sprch.koutem, umyvadlem a WC. V prostoru nad schodištěm se nachází pracovní kout vhodný pro pracovnu, za ním je vstup do půdního prostoru, který lze využít mimo jiné i jako úložný prostor. Ze zadní části domu je uzavřeným dvorem vjezd do garáže, která je propojena s domem. Dům je částečně podsklepený.
V roce 2010 dům prošel rekonstrukcí – nové elektro, vodo, plyn rozvody, nové podlahy, plastová okna, zateplení domu, fasáda, nové dveře, jak venkovní, tak vnitřní s obložkami. V roce 2019 byl vyměněn plynový kotel za nový zn. BAXI. Před domem je malá předzahrádka a jedno parkovací místo. Ze zadní části domu se nachází vjezd do dvorního traktu, které poskytuje naprosté soukromí. Z dvorního traktu je vstup na půdu, která nabízí další možnost k využití.
Dům je velmi pěkný, vzdušný, udržovaný a vhodný k okamžitému nastěhování bez nutností oprav.
Nachází se v klidné části obce v dosahu 200 m od domu jsou dva rybníky. V obci MŠ, potraviny, ZŠ v nedaleké obci Krumsín a Plumlov.
Dům je napojen na obecní vodovod, vlastní studnu, elektřinu, plyn, odpady řešeny septikem.
PENB ve fázi zpracování, proto v souladu s právní úpravou uvádíme energetickou třídu G.
Na vyžádání zašleme půdorys domu, video a 3D prohlídku nemovitosti.

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
20035
Typ domu:
Rodinný dům
Operace:
Prodej
Adresa:
Prostějovičky 32
Plocha pozemku:
245 m2
Plocha zastavěná:
140 m2
Plocha užitná:
160 m2
Plocha podlahová:
110 m2
Plocha sklepa:
10 m2
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Okraj obce
Komunikace:
Asfaltová
Rok rekonstrukce:
2010
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 25' 41.762"N, 16° 59' 49.370"E

Potřebujete prodat nemovitost?
Pomůžeme vám

Neváhejte nás kontaktovat

Jestliže hledáte seriózní přístup, rychlost ve vyřízení zakázek a kvalitu, kterou vám můžeme zaručit, obraťte se na naši rodinnou realitní kancelář s 15ti letou tradicí se zaměřením na Brno město a Brno venkov. Pomůžeme vám s prodejem Vaší nemovitosti, koupí nebo pronájmem nového bytu, domu či pozemku. Ať již si přejete nový domov snů, potřebujete výhodně, rychle, bezpečně prodat vaší nemovitost, nebo pomoc s exekucemi a dluhy, jsme připraveni vám pomoci.



Mám zájem o spolupráci